Aftenstund i Ribe

Så blev vi inkvarteret på Danhostel i Ribe. Penthouse værelse med udsigt til Domkirken.

Har travet byens skæve gader igennem og fundet nogle spændende butikker, der skal ses indefra i morgen, hvor byen er åben. Ribe er en dejlig by, her vil vi gerne bo!

Sådan er det med os, vi er altid på farten med 1000 flyttekasser i rygsækken og parat til nye boldgader!

Nå ....hjertet hænger på knagen i Agger og venter på vi kommer tilbage! Nu skal vi sove på boxmadrasser og starte med morgenbuffet og så ser vi, hvor vi sover næste gang.

Forresten fik vi en på opleveren i Esbjerg, hvor vi sad på torvet og nød en Pariserbøf. Pludselig vendte kvinden ved siden af os sig om og spurgte, hvor vi kom fra.

Og så åbnede der sig en talesluse......hun var sælger af et helseprodukt, som kunne helbrede det mest utrolige. Hun var også healer, terapeut og gud ved, hvad hun ikke var!

Faktisk ret sød og dejligt, at blive kontaktet sådan spontant, så en fin oplevelse. Skulle nogen lide af et eller andet svært, de gerne vil til livs, så spørg mig endelig, hvad produktet hedder, overvejer da selv lige, om jeg skal prøve det.

Livet kan jo ikke blive FOR langt og kvalitativt og et eller andet, fejler jeg vel indeni:)

Transient
Transient

Lørdag langs havet....

Så forlod vi Henne Vandrehjem. Har været omkring alle strandbyerne og de ligner hinanden med outlet og sportsbutikker billig dit og dat. Først lidt syd for Blåvand, fandt vi en oase, dejlig strand med læ og godt badevand. 2 ristede hotdog med det hele og så en dukkert, nøj det gjorde godt. En rask beslutning og nu er vi på Fanø. Bolig med havudsigt 2200, 2 døgn, så nu slår vi det lille telt op og går på jagt efter et eller andet, der kan krydre ferien....

1. overnatning

Henne by er fuld af larm og grim arkitektur. Havet er skønt skønt. Midt i det hele ligger denne lille oase med vandrehjemmet. Vi tjekkede ind og blev vist rundt af "ham selv"! Michael: "hvad hedder det, når 2 mennesker ligger oven på hinanden?

- Køjesenge!!

Så der har vi sovet dejligt i nat😄inden sengetid sad vi udenfor og bællede rødvin i plastikglas, til lyden af fællessang og klavermusik, alle de skønne danske højskolesange, strømmede ud af døren til dette herlige klenodie mellem plastik og outlet 2013! Næste stop bliver.......??

Nu kører vi ud i det blå og solen skinner😜

Ferietanker.....

I morgen er det 3 ugers ferie i sus og dus. I morgen starter ud i det blå, har reserveret plads på Henne Vandrehjem 1. nat.

Er ved at undersøge mulighed for 2. overnatning på Blåvand Camping i en luxushytte: Fiskerhytten, lige midt i en sø, nær havet med udendørs spa!!

Sidde og klukke med sin godnat drink udenfor i vandspejlet, til måske myggenes summende sang og hvad der ellers måtte være. vågne op til en ny dag, en helt ny udsigt og 3. dag/nat står åben, måske en rygsæk på og over til Fanø uden bil og så vandre rundt og få øje på spændende muligheder for samspil med natur og kultur.  Herligt!!